Meer resultaten voor google nl vertalen

 
google nl vertalen
translate. google Vertaling naar Nederlands voorbeelden Frans Reverso Context.
Gebruikt Google Dictionary woordenboek van Google: translate.google.com voor het vertalen van woordenName.: translate.google.com voor het vertalen van woordenName." Een voorbeeld voorstellen. Je vais consulter Dr. Ik zal eens kijken op google." Vous pouvez trouver de vastes archives usenet à groups.
SEO Nederland
Google vertaling Engels Nederlands.
hoger in google komen
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
Keyboost Nederland
Google vertaling Nederlands Engels.
stropdassen.nl
google Vertaling Nederlands-Frans.
Wikipedia: NL EN DE FR ES. Voorbeeldzinnen met google. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen.
Google Translate.
Typ tekst of een websiteadres of vertaal een document. Google Translate voor bedrijven: Translator Toolkit Website Translator. Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen.
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.

Contacteer ons