Meer resultaten voor taggen betekenis

 
taggen betekenis
Computerwoordenboek taggen SeniorWeb.
Engelse term voor markeren. Deze term wordt gebruikt om aan te geven dat een kenmerk aan een bestand wordt toegevoegd. De betekenis van taggen hangt van de context af. In het algemeen betekent het zoiets als het toevoegen van bijkomende gegevens sleutelwoorden of informatie aan bestaande gegevens bestanden. Zo betekent taggen op Facebook bijvoorbeeld dat iemand op een foto aangeeft welke personen erop staan.
chiptunning
Wat is taggen? VanBetuwAdvies.
Mijn Nieuwsbrief vol socialmediatips voor jou 2017. Wat anderen over mij zeggen. 28 november 2013 Door Annet Reageer. In Facebook kun je berichten en fotos taggen. Je laat zo zien dat anderen bijvoorbeeld aanwezig waren bij dezelfde bijeenkomst of ook bij eenzelfde onderwerp betrokken. Dat wordt op de tijdlijn van die ander getoond. Omgekeerd kun jij ook getagd worden je ziet dan ineens fotos van iemand anders op je eigen pagina. Meestal is dat leuk. Maar het is toch een beetje prettig als je dat kunt beheren.
de goedkoopste lening
Wat is taggen en hoe controleer ik dat op facebook? @Huus I.T. Online meer bereiken.
Wat is taggen en hoe controleer ik dat op facebook? Geplaatst op 14 januari 2015 15 februari 2017 door Jolanda Gooiker. Taggen is afgeleid van het Engelse woord voor aantikken bij tikkertje spelen of ook voor labelen. Op facebook instagram en twitter kun je getagd worden. Wat is taggen op Facebook? Als iemand jou tagt in een bericht krijg je daar een melding van en komt de foto en/of het bericht ook op jouw tijdlijn te staan.
plafonnier led
Tag metadata Wikipedia.
De tag geeft aanvullende informatie over het bestand waaraan het is gekoppeld en maakt zodoende sleutelwoordgebaseerde classificatie en indexering mogelijk. Het bekendste voorbeeld is waarschijnlijk het taggen van foto's op sociale netwerksites zoals Facebook. Een ander voorbeeld is de ID3tag bij MP3 bestanden. Tags worden veel in web 2.0 webapplicaties gebruikt zoals online bookmarkingdiensten. Tagged Image File Format TIFF.
Betekenis taggen.
Je kunt ook zelf een definitie van taggen toevoegen. Taggen of tagging betekent markeren. Een tag is een kenmerk dat aan een bestand kan worden toegevoegd. Tagging in brede betekenis is dan het toevoegen van bijkomende gegevens sleutelwoorden of informatie aan bestaande gegevensbestanden. to tag gen ergens zijn handtekening tag onder plaatsen als vorm van graffiti. strepen.Je bent net een hondje overal waar je komt moet je je merkteken achterlaten. Rotterdamse Arno 21 over taggen jargon voor je naam schrijven op muren deuren bussen enzovoort. Nieuwe Revu 30/06/88 Afgelopen zon Bron etymologiebank.nl. Betekenis van taggen toevoegen.
Tag in het Nederlands vertaald uit het Engels.
tag Vertaald van Engels naar Nederlands inclusief synoniemen uitleg en gerelateerde woorden.
Taggen alles wat jij moet weten over taggen op Facebook!
Wanneer iemand jou tagt in een bericht verschijnt het bericht op jouw tijdlijn! Wie kan ik taggen en wie kan mij taggen? Iedereen op Facebook kan elkaar taggen ook personen waar je niet mee bent bevriend. Wanneer je door een persoon wordt getagd waarmee je niet mee bent bevriend ontvang je eerst een melding ter goedkeuring voordat de informatie op je tijdlijn wordt weergegeven. Waar kan ik de privacy instellingen voor taggen en tijdlijn aanpassen? Als je op je Facebook pagina bent klik je rechtsboven in de blauwe Facebook balk op het icoontje en kies je voor de optie Instellingen.
Wat houdt taggen in en hoe werkt dit? Helpcentrum van Facebook Facebook.
Misbruik melden Een probleem met Facebook rapporteren Een privacyschending rapporteren Gehackte en nepaccounts De account van een overleden persoon beheren Je identiteitsbewijs uploaden Auteursrecht Handelsmerk Over ons beleid. Wat houdt taggen in en hoe werkt dit? share Deel dit artikel. Als je iemand tagt maak je een link naar zijn of haar profiel. Het bericht waarin je iemand tagt kan ook worden toegevoegd aan de tijdlijn van die persoon. Zo kun je een foto taggen om aan te geven wie op de foto staat of een statusupdate plaatsen om aan te geven met wie je bent. Als je een vriend in je statusupdate tagt kan iedereen die deze update ziet ook op de naam van je vriend klikken en naar zijn/haar profiel gaan.

Contacteer ons