Resultaten voor taggen betekenis

 
taggen betekenis
taggen betekenis
Met SEO en zoekmachine optimalisatie wordt uw bedrijf sneller gevonden op het web. Ontdek vandaag nog de beste online tools en start meteen!
taggen betekenis
taggen betekenis
Met SEO Page Optimiser verbetert u uw webtekst. Uw zoekmachineresultaten verbeteren gegarandeerd. Lees hier hoe onze slimme tool werkt!
Computerwoordenboek taggen SeniorWeb.
Engelse term voor markeren. Deze term wordt gebruikt om aan te geven dat een kenmerk aan een bestand wordt toegevoegd. De betekenis van taggen hangt van de context af. In het algemeen betekent het zoiets als het toevoegen van bijkomende gegevens sleutelwoorden of informatie aan bestaande gegevens bestanden. Zo betekent taggen op Facebook bijvoorbeeld dat iemand op een foto aangeeft welke personen erop staan.
helikoptervlucht
Tag in het Nederlands vertaald uit het Engels.
tag Vertaald van Engels naar Nederlands inclusief synoniemen uitleg en gerelateerde woorden.
brother ql 570
Wat is taggen en hoe controleer ik dat op facebook? @Huus I.T. Online meer bereiken.
Wat is taggen en hoe controleer ik dat op facebook? Geplaatst op 14 januari 2015 15 februari 2017 door Jolanda Gooiker. Taggen is afgeleid van het Engelse woord voor aantikken bij tikkertje spelen of ook voor labelen. Op facebook instagram en twitter kun je getagd worden. Wat is taggen op Facebook? Als iemand jou tagt in een bericht krijg je daar een melding van en komt de foto en/of het bericht ook op jouw tijdlijn te staan.
sweaters bedrukken
Betekenis tag.
Tags zijn er in diverse soorten. Er zijn tags gevuld met inkt die de inkt loslaten wanneer een dief de tag probeert te verwijderen zodat het kledingstuk wordt geruïneerd. Betekenis van tag toevoegen. NSFW Niet geschikt voor werk of 18. Vink de checkbox aan als je betekenis het volgende bevat. Gescheld of grof taalgebruik. Content die niet geschikt is voor kinderen. Content welke aanstootgevend kan zijn voor anderen. Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik! Help mee en voeg een woord toe.
dakdekker zuid holland
Betekenis taggen.
Je kunt ook zelf een definitie van taggen toevoegen. Taggen of tagging betekent markeren. Een tag is een kenmerk dat aan een bestand kan worden toegevoegd. Tagging in brede betekenis is dan het toevoegen van bijkomende gegevens sleutelwoorden of informatie aan bestaande gegevensbestanden. to tag gen ergens zijn handtekening tag onder plaatsen als vorm van graffiti. strepen.Je bent net een hondje overal waar je komt moet je je merkteken achterlaten. Rotterdamse Arno 21 over taggen jargon voor je naam schrijven op muren deuren bussen enzovoort.
rugged laptop
Tag Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Tag of met Tag in de titel. Dit is een doorverwijspagina bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Tag inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Tag en verwijzingen daarnaartoe. Bent u hier via een pagina in Wikipedia terechtgekomen? Pas dan de verwijzing naar deze doorverwijspagina aan zodat toekomstige bezoekers direct op de juiste pagina terechtkomen.
luchtgordijn
Taggen alles wat jij moet weten over taggen op Facebook!
Wanneer iemand jou tagt in een bericht verschijnt het bericht op jouw tijdlijn! Wie kan ik taggen en wie kan mij taggen? Iedereen op Facebook kan elkaar taggen ook personen waar je niet mee bent bevriend. Wanneer je door een persoon wordt getagd waarmee je niet mee bent bevriend ontvang je eerst een melding ter goedkeuring voordat de informatie op je tijdlijn wordt weergegeven. Waar kan ik de privacy instellingen voor taggen en tijdlijn aanpassen? Als je op je Facebook pagina bent klik je rechtsboven in de blauwe Facebook balk op het icoontje en kies je voor de optie Instellingen.
mobiele pizzeria
Wat houdt taggen in en hoe werkt dit? Helpcentrum van Facebook Facebook.
Misbruik melden Een probleem met Facebook rapporteren Een privacyschending rapporteren Gehackte en nepaccounts De account van een overleden persoon beheren Je identiteitsbewijs uploaden Auteursrecht Handelsmerk Over ons beleid. Wat houdt taggen in en hoe werkt dit? share Deel dit artikel. Als je iemand tagt maak je een link naar zijn of haar profiel. Het bericht waarin je iemand tagt kan ook worden toegevoegd aan de tijdlijn van die persoon. Zo kun je een foto taggen om aan te geven wie op de foto staat of een statusupdate plaatsen om aan te geven met wie je bent. Als je een vriend in je statusupdate tagt kan iedereen die deze update ziet ook op de naam van je vriend klikken en naar zijn/haar profiel gaan.

Contacteer ons