Resultaten voor taggen betekenis

 
taggen betekenis
Taggen en spammen: de ongeschreven puberregels op Instagram RTL Nieuws.
Dat doe je als puber sowieso met je beste vrienden ook al plaats je een selfie. Dat taggen levert interessante inzichten op over de diepte van een vriendschap. Je" twee beste vrienden tag je in je ogen. Je love interest in je mond.
seo title
Taggen 3 definities Encyclo.
1 markeren, labelen industrie Voorbeeld: nieuwe kleding taggen met een label.'Synoniemn. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/taggen.: Engels: tagging Taggen of tagging betekent markeren. Een tag is een kenmerk dat aan een bestand kan worden toegevoegd. Tagging in brede betekenis is dan het toevoegen van bijkomende gegevens, sleutelwoorden of informatie aan bestaande gegevensbestanden.
straaltechniek
Wat is taggen? VanBetuwAdvies.
In je accountinstellingen staat tijdlijn en taggen. Tijdens een workshop social media in de Wageningse bibliotheek Week van de Mediawijsheid vroeg een deelneemster nieuwsgierig wat taggen in het Nederlands is. Eh ik wist het even niet meer. Beetje veel last van mijn eigen vakjargon, dacht ik op hetzelfde moment.
penny
Wat houdt taggen in en hoe werkt dit? Helpcentrum van Facebook Facebook.
Zo kun je een foto taggen om aan te geven wie op de foto staat of een statusupdate plaatsen om aan te geven met wie je bent. Als je een vriend in je statusupdate tagt, kan iedereen die deze update ziet, ook op de naam van je vriend klikken en naar zijn/haar profiel gaan.
witgoedhandel-dezwaan.nl
Mensen taggen op Facebook wikiHow.
Als je iemand wilt taggen die niet op de foto staat klik je gewoon op een willekeurige plek binnen de foto niet op iemand anders gezicht. Facebook doet dit soms om de fotograaf te taggen, maar je kunt ook iemand taggen die niets te maken heeft met de foto als je wilt dat hij/zij het ziet.
wc bril
Computerwoordenboek: taggen SeniorWeb.
De betekenis van taggen hangt van de context af. In het algemeen betekent het zoiets als het toevoegen van bijkomende gegevens, sleutelwoorden of informatie aan bestaande gegevens bestanden. Zo betekent taggen op Facebook bijvoorbeeld dat iemand op een foto aangeeft welke personen erop staan.
Waarom een goede Instagram-tag zo belangrijk is voor tieners NRC.
Shenia Spalburg 14, Puck Jagt 14 en Saffron Okubamikael 13 zijn beste vriendinnen. En net als veel andere tieners noemen ze elkaar in hun Instagram-foto, ze taggen elkaar. Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid?
Wat is taggen en hoe controleer ik dat op facebook? Online meer bereiken.
Hier zijn podcasts over sociale media, spoeciaal voor ZZP-ers en zelfstandig professionals. Dit bericht is geplaatst in Blog, Tips Sociale Media en getagd facebook, goedkeuren tags, instagram, instellen taggen, pesten, Sociale Media, tag, Taggen, toestemming tijdlijncontrole, wat is taggen. Bookmark de link.
Taggen; alles wat jij moet weten over taggen op Facebook!
Deze link wordt taggen genoemd. Andersom geldt dat ook; iemand anders je ook in zijn of haar fotos en berichten taggen. Wanneer iemand jou tagt in een bericht, verschijnt het bericht op jouw tijdlijn! Wie kan ik taggen en wie kan mij taggen?

Contacteer ons